NIÑA CLAUDIA

Claudia vive en Nicaragua. Claudia le da miedo la noche, hasta que conoce al fantasma de la sábana negra, le asusta el mar hasta que se hace amiga del pulpo con sombreros.

Este libro es muy largo pero vale la pena leerlo es chulisimo te ayudrá a enfrontar tus miedos.

SYNTHIA BOUDJEMA (CASTELLNOU DE SEANA)

La vida segons Clauadi

Aquest llibre és molt xulo, a més en Claudi té una maneraespecial de veure el món.Va anar a un campament d’estiu per a nens sobrenaturals. Al campament d’estiu hi havia 6 carabanes. La primera era de aquells nens que endevinaven el futur. La segona paralven amb els morts. La tercera era d’aquells que es passaven tot el dia pensant en que passaría durant en un minut. La quarta no m’en recordo, la cinquena tampoc me’n recordo. La sisena la de la felicitat. El Claudi es va enrollar amb una noia que es deia Lola, tenia els ulls blaus, prima i simpàtica. I en Claudi esta super colat per ella!

Aquest llibre m’ha fet riure molt  ja que hi havia un nen que parlava amb el morts, doncs quan vaig acabar el segon capítuls aquella nit no vaig poder dormir! ES MOLT XULO!

Alexandra Zamorano Rojas.

LA FLAUTA MÀGICA

Les tres bessones estan amb la senyoreta, a  classe  i estan estudiant l’òpera de Mozard la flauta màgica .Les  tres Bessones fan trampes mirant les respostes i la bruixa les envia on va neixer Amadeus Mozard. Allí hi havia la gran sinfónia de la flauta Màgica peró la reina de la nit ha robat el teatre i fa l’opera de la gran garrotada però al final han aconseguit les tres bessones derrotar la reina de la nit i han fet la simfónia de l’Amadeus Mozard

SYNTHIA BOUDJEMA (CASTELLNOU DE SENA ESCOLA L’ESTEL)

LA MELMELADA D’ASSIGNATURES

Aquest conte  m’ha agradat  molt  perquè  hi  havia un nen que no es sabia  les assignatures i menjava fulls.Fins que un día es va menjar els programes de la  televisió i ho va dir al professor, el día següent va començar a estudiar i va ser el primer de la classe.

Gorka (Escola L’Estel)

POLLYANNA

Aquest llibre m’ha agradat més que tots els altres llibres que he llegit fins ara. La protagonista em cau molt bé i crec que l’argument és molt divertit. Al final pot semblar tràgic però acaba bé. És un llibre diferent, on el caràcter de la protagonista em fascina i on m’agradaria que sortís la segona part  perqué vull saber qué fa la protagonista quan pot tornar a caminar. L’únic que no m’agrada del llibre és que parlen d’un joc contínuament.

Maria C

LA CASA DE LA TORRE

El llibre de la casa de la torre escrit per Izabel del Río m’ha encantat i m’ha semblat molt emocionant, tétric, intrigant i sobretot molt BÈSTIA, ja que per exemple a un home molt dolent li claven un ganivet fins al fetge. Tot i aixó m’ha agradat molt, tot i que s’ha acabat fatal ja que la protagonista, (la Marina), s’ha hagut de quedar en aquell món de bojos.

Joel Boronat.

LES TRES BESSONES Roser Capdevila

M ‘agradat molt quan les tres bessones havien posat l’ ocell a la bústia i el pobre carter havia tingut un ensurt.La bruixa avorrida va enviar a les bessones a Egipte, i es van trobar amb el Cornorvo. També s’havien trobat  amb en Haward i junts havien anat allà on havien deixat en Tutankamon.

Maryam  (Escola  l’estel)