Comença un nou curs

Amb el començament del curs 2016/17, engeguem novament la Biblioteca de l’Institut. Des d’aquesta setmana la trobareu oberta a les hores d’esbarjo, de moment de dimarts a divendres. Ja us avisarem si es pot obrir també els dilluns.

Recordeu la normativa que regeix l’ús de les instal·lacions per evitar malentesos i la necessitat de portar sempre amb vosaltres el carnet de la Biblioteca per accedir-hi.

Us informem que novament teniu a la vostra disposició un ampli ventall de lectures que trimestralment ens proporciona la Biblioteca Fages de Climent. En breu, en aquest bloc, a l’apartat “Novetats”,  podreu consultar tots els llibres que ens han prestat per a aquest primer trimestre, però què us sembla si veniu personalment a fer-los una ullada? Us hi esperem!!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.