Novetats 2016-17

Des de fa aproximadament una setmana, la biblioteca disposa d’un seguit de noves adquisicions. Podeu consultar els títols a l’apartat Novetats>noves adquisicions del menú de la dreta i, clicant damunt de les imatges, accedireu a una breu sinopsi de cadascun dels llibres -excepte dels còmics-. Recordeu que podeu demanar en préstec un màxim de dos exemplars simultàniament i que teniu un termini d’un mes per llegir-vos-els. Us hi esperem!!

Publicat dins de General | Comentaris tancats a Novetats 2016-17

Taller de Cal·ligrafia

Per donar-li continuïtat a l’activitat de dinamització que el Departament de Música va engegar el curs passat, i que va consistir en convertir la Biblioteca en un Scriptorium medieval, enguany els Departaments de Música i de Visual i Plàstica van organitzar un taller de Cal·ligrafia Carolina. El taller va tenir lloc el dia 20 d’octubre, a la Biblioteca de l’Institut, i vam comptar amb la col·laboració del professor Xavier Garcia, qui va ensenyar als alumnes les nocions bàsiques d’aquest tipus de cal·ligrafia. En les classes successives de Plàstica, els alumnes continuen treballant-hi. Realment engrescador!!img_20161020_093542img_20161020_091414

Publicat dins de General | Comentaris tancats a Taller de Cal·ligrafia

Maleta viatgera 1r trimestre

Ja teniu a la vostra disposició la maleta viatgera d’aquest primer trimestre, que conté una trentena de llibres. Estarà amb nosaltres fins al dia 5 de desembre. Al menú “Novetats” de la dreta podeu visualitzar tots els títols que conté, així com una breu sinopsi de cadascun d’ells.

Publicat dins de General | Comentaris tancats a Maleta viatgera 1r trimestre

Comença un nou curs

Amb el començament del curs 2016/17, engeguem novament la Biblioteca de l’Institut. Des d’aquesta setmana la trobareu oberta a les hores d’esbarjo, de moment de dimarts a divendres. Ja us avisarem si es pot obrir també els dilluns.

Recordeu la normativa que regeix l’ús de les instal·lacions per evitar malentesos i la necessitat de portar sempre amb vosaltres el carnet de la Biblioteca per accedir-hi.

Us informem que novament teniu a la vostra disposició un ampli ventall de lectures que trimestralment ens proporciona la Biblioteca Fages de Climent. En breu, en aquest bloc, a l’apartat “Novetats”,  podreu consultar tots els llibres que ens han prestat per a aquest primer trimestre, però què us sembla si veniu personalment a fer-los una ullada? Us hi esperem!!!

Publicat dins de General | Comentaris tancats a Comença un nou curs

Lectures prescriptives

Enguany tindrem almenys un exemplar de cadascuna de les lectures prescriptives. Per facilitar-vos la lectura, us proposem les recomanacions que han fet diverses persones sobre algunes d’elles i us animem a que ens envieu les vostres pròpies recomanacions, en el format que més us agradi, per engrescar altres possibles lectors. Les recomanacions les trobareu al menú de la dreta, sota el títol “El lector opina”.

Aquest enllaç no us remet a cap comentari, sinó a una de les lectures, The Pit and the Pendulum, explicada mitjançant l’animació. Esperem que us agradi.

Publicat dins de General | Comentaris tancats a Lectures prescriptives

XXI Saló del Manga de Barcelona

Ja el tornem a tenir aquí. El Saló del Manga de Barcelona, del 29/10 a l’1 de l’11 de 2015. Per més informació, cliqueu l’enllaç.

220_x_xxi-salo-del-manga-de-barcelona-cartell-baixa

 

Publicat dins de General | Comentaris tancats a XXI Saló del Manga de Barcelona

Nous llibres en préstec

Enguany tindrem a l’abast tot un seguit de lectures que ens proporcionarà trimestralment la Biblioteca Fages de Climent de Figueres. El servei de préstec d’aquests llibres funcionarà igual que amb la resta del nostre fons, és a dir, un màxim de dos llibres en préstec simultàniament, per un període d’un mes.

Podeu veure el llistat de llibres a l’apartat Novetats>Préstecs Bib. Fages de Climent, del menú de la dreta. Si feu click a damunt de la coberta de cadascun dels llibres, accedireu a la sinopsi o breu resum dels arguments.

Publicat dins de General | Comentaris tancats a Nous llibres en préstec

Benvinguts!

Benvinguts a Libri faciunt labra, el bloc de la Biblioteca Josep Pla de l’Institut Ramon Muntaner de Figueres. Aquest bloc pretén ser un espai de comunicació on trobareu tota la informació referent a la nostra biblioteca, com ara novetats, activitats de dinamització, enllaços d’interès,…i referent també al món lector. Per mantenir-lo actiu, és del tot necessari que hi participeu amb les vostres aportacions i opinions, que ens serviran de gran ajuda per poder millorar-lo.

Publicat dins de General | 1 comentari