Tucarecomanació nº 12: “EL QUART REI. La història de l’altre savi”

El quart reiMireu qui ha arribat avui a l’escola!

El tióóóó!!!

Estic molt emocionada, sempre l’espero amb moltíssimes ganes… ! Tenim tantes coses a explicar-nos des de l’any passat …!

Avui els més petits ja se n’han ocupat d’ atipar-lo, perquè tingui una bona rebuda i no passi gana!

El tió em pregunta quin és aquest llibre que estic llegint i si podem compartir-lo, després de menjar tant sempre li agrada fer una bona lectura!

I què millor que compartir aquest llibre que m’agrada tant. Li explico de què va:

Hi havia una vegada, tres reis que van sortir d’un país llunyà i van seguir un estel que els va portar fins a un poblet que es trobava a l’altra banda del desert. Segur que n’has sentit a parlar; se’ls coneix com els tres Savis, els Reis Mags, els tres Reis i també pels seus noms: Melcior, Gaspar i Baltasar.
Portaven or, encens i mirra, com a regals per a l’infant acabat de néixer.
Hi va haver un altre rei, però, que també va emprendre un llarg i difícil viatge. I, a diferència dels altres tres, el quart rei i el seu camell van arribar massa tard i amb les mans buides però … amb el cor ben ple.

Si no us voleu perdre unes il.lustracions extraordinàries d’en Ted Sieger i una narració preciosa que ens recorda el veritable significat del Nadal, correu a llegir aquest llibre que ens ofereix l’editorial Baula! Molt recomanable per a cicle mitjà però sé que us agradarà  tot@s!

Que tingueu molt bones festes de Nadal!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *