Tucarecomanació nº 11: “Pregunta al Pit-Roig sobre el clima”

Holaaaaaa !!!

Com va la fresqueta ?! Darrerament el temps ens ha portat una mica bojos, oi? Que si  arriba el fred, que si no… Doncs ja que parlem del temps, aquí us llenço una recomanació climàtica. Desitjo que us agradi!

Pum ! Un altre sac de cartes de criatures preucupades arriba als peus del Dr. Pit-Roig, l’atrafegat conseller animal:
– Com pot el vent ajudar-me a volar?
– Per què se m’està posant el pèl blanc?
– Què era aquest llamp brillant del cel?
– A on se n’han anat tots els ànecs?

Amb les divertides cartes demanant ajuda i les sàvies respostes del Dr. Pit-Roig, “Pregunta al Pit-Roig sobre el clima” és una bona manera de descobrir com els animals s’enfronten a temibles tempestes, forts tornados, un sol sufocant i molt més.

L’autora Claire Llewellyn juntament amb la il.lustradora Kate Sheppard mitjançant l’editorial Llançalletres ens regalen aquesta delícia de llibre molt recomanable per a qualsevol aventurer de primària , pares i mestres amants de les meravelles de la naturalesa. El trobareu a les novetats o a la secció de meteorologia.

El clima

Us el perdreu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *