Recordem el PETIT PRÍNCEP …

Recordem un moment especial de les activitats fetes pel Sant Jordi del 2018. Queda lluny, sobretot pels moments que vivim ara, però per aquest motiu, la Biblioteca de l’ INSTI us vol refrescar la memòria d’ aquest moment memorable: la lectura conjunta en llatí, castellà, català,italià, anglès,alemany, polonès, francès i àrab de la primera pàgina del” Petit Príncep”. Al vídeo veiem ex-alumnes que ja no hi són i ,sobretot, al Toti, el col·leccionista dels llibres i professor per sempre recordat.
Gràcies i feliç Sant Jordi 2020.

Aquest article s'ha publicat dins de 1r Batx., Comunitat Educativa, General i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *