El nostre Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi és un dia especial al nostre Institut. L’ Àmbit lingüístic és l’encarregat de preparar-la. El més destacat són els concursos literaris, de fotografia, de dibuix i les representacions teatrals realitzades pels alumnes.

Sant Jordi 2019

Aquest curs  l’ Àmbit Lingüístic ha preparat un Sant Jordi molt diferent. El tema ha sigut “Qui va matar el drac?” i el Concurs Literari consistia en fer  un micro-relat sobre aquesta idea. A més , La Marina, Professora de VIP ,ha dibuixat les lletres del logo de l’ Insti i cada curs  les ha omplert (anaven de diferents colors). També l’ ERASMUS de 2n d’ESO i els alumnes del grup F de 3r d’ESO ha creat un gran drac i un marc ( per fer un fotoholl).

Després amb totes les fotos del dia i des de la Biblioteca es va fer una exposició. Aquí en teniu una mostra:

 

 

 

 

Sant Jordi 2016

Una de les més destacades del Curs 15-16 va ser la representació/adaptació de l’obra de Salvador Espriu, ANTÍGONA, per part dels alumnes de l’assignatura de Llatí i de Literatura Catalana.

Aquí teniu el nostre petit homenatge a un autor “clàssic”, un lluitador de les llibertats, en un  Sant Jordi dedicat al” llibre prohibit.”

[youtube]https://youtu.be/zjyWav3jZVI[/youtube][/youtube]

 

El curs 16-17 es van fer una sèrie d’activitats que veureu en el següent programa:

Activitats de la Diada

Activitats de la Diada

Contraportada del programa Sant Jordi 16-17

Contraportada Sant Jordi 16-17

¨Programa Sant Jordi 2016-17

Cartell de Sant Jordi 16-17

Cartell de Sant Jordi 16-17