És l’hora de descobrir el Sant Jordi que amaguem a dins

Hola em dic Alina Chirita, estudiant de 1r de batxillerat de l’INS d’Auro de Santpedor.

Vist les condicions en les que ens trobem, és molt difícil, sobretot, pels nens i adolescents, mantenir una  rutina: el nostre horari ha canviat completament. La tecnologia és la protagonista aquests dies, tot es fa virtualment i el mòbil rep més atenció del que és normal.

Tot i així ,us animo a establir  aquests dies  una rutina, uns objectius, temps en família, deures… per tal de descobrir qui sou, les coses que us agraden i aprofitar el temps fent-les. Realment, se’n pot treure un bon profit.

Des de petita, 5 anys, fins als 14  vaig estar rebent classes de dibuix  a Santpedor.  Després les vaig deixar  ,però vaig seguir dibuixant a casa, fins fa un any . Durant aquest  temps em vaig  desinteressar  molt  per l’art… i de petita em fascinava!  Aquest desinterès va ser perquè vaig  preferir estar amb el mòbil o fer qualsevol altre cosa.

Al llarg d’aquest confinament, he reprès el dibuix i algunes de les tècniques que en sabia. Al no tenir  ni teles ni pintures  ,  m’he limitat  a fer dibuixos que jo considero fàcils en comparació amb els que faria ,si tingués el material necessari .  Per fer-los bàsicament he utilitzat pintura acrílica, colors de fusta i   guixos especials per dibuixar en l’àncora i així  donar un toc més metàl•lic.

Clarament no són els millors dibuixos, són simplement petites coses que vaig fent per tal d’ocupar el meu temps i reprendre “l’amor” que li tenia a l’art. Segur que vosaltres també teniu algun que altre talent o capacitat amagada, ara és l’ hora de fer-la evident i aprofitar-ho!!!

Hem de mirar la part positiva d’aquest confinament, dedicar-nos temps a nosaltres mateixos descobrint i coneixent les coses que ens envolten i donar-hi un sentit.  Diria que no sóc l’única que, estant a casa ,s’ha adonat que, el que abans consideràvem rutina, un esgotament, era viure i que ara és el que més trobem a faltar. Aquesta pausa del món ens serveix per aprendre de nosaltres i en un futur poder viure millor.

Per acabar us plantejo aquesta pregunta per animar-vos a fer coses maques i del vostre gust, cuinar, pintar, crear, escriure, els números, etc.

A Sant Jordi se li donava bé lluitar amb els dracs,  i a tu? Què es el que t’agrada i et defineix?

Moltes gràcies!

 

 

Aquest article s'ha publicat dins de 1r Batx., 1r ESO, 2n Batx., 2n ESO, 3r ESO, 4t ESO, Comunitat Educativa, General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *