Homenatge Joana Raspall

Com ja sabeu, fa dies que tots els cursos de Primària preparen la seva aportació a l’homenatge a aquesta gran poetessa. A la columna lateral trobareu un accés directe a les diverses activitats que anem fent. Avui  publiquem el fantàstic treball de 1r de Primària. A més de la cançó dels “Dos cuquets”, reciten uns quants poemes i ho fan d’allò més bé. Ells s’ho passen bé i nosaltres millor escoltant-los. A finals de mes farem un recital a la biblioteca en el què participaran diverses aules però mentre tant podeu tastar aquest entrant. Què vagi de gust i… ja ens direu que us sembla!

Per accedir cliqueu sobre la imatge de sota.

captura-de-pantalla-2010-11-11-a-las-132225

One thought on “Homenatge Joana Raspall

  1. m.roser

    Seria interessant que la Joana pogues veure tot això que feu en honor seu, deu haver-hi alguna manera de fer-li arribar…
    Felicitats i un petó,
    M. Roser

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà