Dos cuquets, poema de Joana Raspall

Una de les accions que estem preparant a l’escola per l’homenatge a Joana Raspall compta amb la fantàstica col·laboració de la Vanesa, la mestra de música, que sempre s’entusiasma amb projectes com aquest. Vam parlar amb ella de la possibilitat de posar música a algun poema i vam seleccionar Dos cuquets, un preciós poema molt divertit. Els alumnes de primer l’estan assajant i ben aviat, durant el mes de novembre, l’oferiran a la resta de l’escola. Us presentem dos petits vídeos perquè comenceu a gaudir amb la versió cantada.

DOS CUQUETS

Un cuc diu a l’altre:
—Amiguet, d’on véns?
fas molt mala cara;
no m’agrades gens!
—Ai, si tu sabessis!
M’he vist obligat
a marxar de casa…
—Doncs, què t’ha passat?
—El menjar coïa cosa de no dir:
era dins la ceba!
Déu meu, quin patir!
—Pobre amic! A casa
viuràs de primera;
vine a menjar amb mi
dintre la cirera.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà