Converses literàries

Els clàssics de la literatura universal no sempre són llibres que es treballin a l’escola, però és important que apropem aquesta literatura als infants. Les converses literàries, a través de la lectura d’adaptacions, ens permeten reflexionar sobre el que llegim i sobre el que sentim quan llegim.

Aquest curs a l’escola hem iniciat aquesta activitat des de les sessions de biblioteca compartint amb els infants un espai de conversa on són ells els que la gestionen i on es parla d’aquells aspectes de la lectura que els han recordat algun aspecte personal i reflexionant sobre el que l’autor ens vol explicar amb cada un dels fragments llegits.

Cal que donem oportunitats de fer sortir les emocions que vivim a través de la lectura.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *