Ampliem el fons de llibres de coneixements.

A l’escola fa uns anys que treballem per projectes, a partir del treball en equips cooperatius els alumnes construeixen coneixement per a resoldre el repte plantejat. Per poder fer aquest treball els alumnes indaguen, cerquen informació en diversitat de suports (digitals, llibres de text, llibres de coneixements…).

Per aquest motiu la biblioteca de l’escola necessita una revisió del fons de llibres de coneixements . Amb el suport i acompanyament de la Biblioteca Josep Janés de l’Hospitalet de Llobregat fem accions per a tirar endavant aquesta revisió. Quan els alumnes de diferents cicles inicien un projecte, ens posem en contacte amb la biblioteca per poder anar-hi a fer cerca i crear lots de llibres que després usaran al centre. També comptem amb donacions de la biblioteca de llibres de coneixements per poder actualitzar el nostre fons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *