Formació de fills lectors

El passat 15 de maig vam poder disfrutar d’una tarda molt interessant amb en Jaume Centelles.

El grup impulsor de la Bibliorevolució vam demanar-li al Jaume que vingués al centre a fer una xerrada per a les famílies. Per parlar de lectura i de llibres….

El Jaume ens va donar consells perquè, des de casa, puguem acompanyar els nens i nenes en els seu procés lector. Ens va recomanar crear un espai a casa perquè els infants puguin tenir els seus llibres endreçats, trobar temps per llegir amb ells, interessar-se pel que llegeixen, acompanyar-los a la biblioteca… Aprofitant aquesta xerrada vam presentar el carnet familiar a totes les famílies presents, recordant-los que els dilluns a la tarda la biblioteca de l’escola està oberta fora de l’horari escolar i poden venir amb els seus fills i filles a triar llibres i agafar-los en préstec per llegir a casa.

Les famílies van estar encantades amb la xerrada. Els va interessar molt el que el Jaume els deia i compartia amb ells, la importància de tenir temps per llegir amb els fills i filles d’una manera propera, afectiva…

Moltes gràcies Jaume.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *