Ampliem els usuaris de la biblioteca.

Des de l’escola estem treballant perquè la nostra biblioteca sigui el centre del centre. Un espai on tota la comunitat educativa hi pugui accedir i compartir moments de lectura, de trobada, d’intercanvi…

Estem creant un racó per a les famílies de l’escola, perquè els pares i mares del centre trobin material que els pugui interessar. Hem anat recollint la opinió de les famílies per a preparar aquest material.

Juntament amb aquest racó hem creat un carnet familiar de la biblioteca de l’escola perquè adults i infants puguin agafar llibres en préstec, llibres per a cadascú o llibres per a compartir en família… De moment 15 famílies ja han sol·licitat el carnet.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *