NOVETATS

Us presentem algunes novetats més que podreu trobar a la biblioteca de l’escola:

Les bruixes de debò es vesteixen amb roba corrent i s’assemblen molt a les dones corrents. És per això que són difícils d’enxampar. Aquesta és la sorprenent història d’una víctima de les males arts de la Reina de les Bruixes: un nen de set anys que s’enfronta amb totes les bruixes d’Anglaterra, amb la sola ajuda de l’àvia més adorable que us pugueu imaginar.

En Greg és mandrós de naturalesa i aquest estiu té pensat passar-se’l jugant a la ¨play¨ i mirant la televisió.  La seva mare té un compromís diferent a les vacances, té pensat fer un munt d’activitats en família, però no els hi va gaire bé.  En Greg viu aventures, aprèn coses que no s’haurien de fer i viu experiències úniques amb el seu amic i ell sol.

 

En aquest llibre us trobareu en una aventura d’amor preillós entre Finn i la Princesa Flama….

L’Alícia Paf sol ficar-se en embolics, tot i que sempre se n’acaba sortint, de les seves fantàstiques aventures. Ella no se sorprèn si cau dins una pàgina plena d’il·lustracions i parla amb el llop o si cau dins el tinter o si es fica en una bombolla de sabó… Serà meravellós acompanyar-la en aquest món tan ple d’imaginació i fantasia.

Aquest article ha estat publicat en 10.General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *