MÉS LLIBRES NOUS

Aquests són alguns títols més que us podrien agradar d’entre les novetats que tenim a la biblioteca de l’escola:

La Marta té un hort a la vora de casa seva, una masia al mig del camp. El seu, però, no és com el de l’avi Tomàs, on creixen tota mena dhortalisses: tomàquets, enciams, pastanagues, cols, carbasses i albergínies… El seu és ben diferent. És un hort màgic.

Aquesta és la història d’una nena que l’endemà de Reis ja comença a fer la llista de coses que vol que li regalin per l’aniversari. I això que encara li falten uns quants mesos per fer els anys! Naturalment, les primeres coses que escriu a la llista són les que s’han descuidat de portar-li els Reis. Aquest any, però, el pare i la mare li han dit que a casa ja no hi cap res més i que ha de demanar regals que no s’hagin de guardar. Uf, quin tip de rumiar!

L’advocada Rossana Marinetti és una dona implacable i amargada que ha denunciat a gairebé tots els seus veïns. La seva vida canvia el dia en què l’Omar, un nen refugiat, cau de la branca d’una noguera del seu jardí. El nen transforma la seva vida i, per poder quedar-se amb ell, diu que és una nou i que, segons una llei antiga, tota fruita que caigui d’un arbre pertany al propietari d’aquell arbre. El jutge i el fiscal, incrèduls, escolten els testimonis: el veí botànic (a qui l’Omar ensenya a cuidar les plantes), la modista (una velleta solitària que troba a faltar el seu net i a la qual Omar fa companyia), i fins i tot el sabater (a qui l’Omar li prepara deliciosos pastissets), coincideixen que el nen és una nou. Al final, quan l’Omar salva el gat del fiscal, fins i tot aquest hi està d’acord. Mentrestant, l’Omar recorda com va haver de fugir amb la seva família d’un país en guerra, com els seus pares van caure al mar i com es va escapar del centre d’acollida. El jutge, finalment, dictamina que el nen és una nou, perquè tingui una oportunitat a la vida.

Publicat dins de 10.General | Deixa un comentari

NOVETATS

Us presentem algunes novetats més que podreu trobar a la biblioteca de l’escola:

Les bruixes de debò es vesteixen amb roba corrent i s’assemblen molt a les dones corrents. És per això que són difícils d’enxampar. Aquesta és la sorprenent història d’una víctima de les males arts de la Reina de les Bruixes: un nen de set anys que s’enfronta amb totes les bruixes d’Anglaterra, amb la sola ajuda de l’àvia més adorable que us pugueu imaginar.

En Greg és mandrós de naturalesa i aquest estiu té pensat passar-se’l jugant a la ¨play¨ i mirant la televisió.  La seva mare té un compromís diferent a les vacances, té pensat fer un munt d’activitats en família, però no els hi va gaire bé.  En Greg viu aventures, aprèn coses que no s’haurien de fer i viu experiències úniques amb el seu amic i ell sol.

 

En aquest llibre us trobareu en una aventura d’amor preillós entre Finn i la Princesa Flama….

L’Alícia Paf sol ficar-se en embolics, tot i que sempre se n’acaba sortint, de les seves fantàstiques aventures. Ella no se sorprèn si cau dins una pàgina plena d’il·lustracions i parla amb el llop o si cau dins el tinter o si es fica en una bombolla de sabó… Serà meravellós acompanyar-la en aquest món tan ple d’imaginació i fantasia.

Publicat dins de 10.General | Deixa un comentari

NOVETATS EN LLIBRES

Aquest curs tenim molts llibres nous, us anirem deixant mostra d’alguns títols que us poden agradar.

Tenim alguns llibres MANGA i còmics com per exemple:

Mark Evans, es el capità i porter del club de futbol de l’escola.,  Té molt talent però no té un bon equip i els mateixos alumnes de l’escola no estan massa interessats en jugar.  Però quan apareix un misteriós jugador, l’equip es posa en marxa, i el protagonista sortirà a buscar nous membres per l’equip.

Ran, la novia de Shinichi Kudo i filla del detectiu  Kogoro Mouri, sospita que Conan és, en realitat, Shinichi. La sorprendent aparició de Yukiko, mare de Shinichi, salva en l’últim segón a Conan, ja que aquesta convenç a Ran de que les seves sospites no tenen fundament.

Aprofitant la trobada,  Yukiko s’emporta a Conan a casa de camp d’una de les seves millors amigues,  Hiromi Yabuuchi, a qui se li acaba de morir el pare i que, amb alguns familiars, està esperant la lectura del testament.

COL.LECCIÓ RAVE:

Publicat dins de 10.General | Deixa un comentari

MÉS NOVETATS

Aquestes són altres novetats que trobareu a la biblioteca:

El verano ya está aquí, y para Tomi y sus amigos se presenta muy emocionante! La Torre Eiffel, el jorobado de Nôtre Dame, la Mona Lisa… ¿Os suena? Gaston Champignon llevará a los Cebolletas a su ciudad de origen: ¡París! Y lo mejor de todo es que, además de hacer turismo, ¡disputarán un minimundial de futbol! Estas vacaciones prometen ser un stage de pretemporada de lo más profesional.

Los Cebolletas tienen nuevo entrenador: Gerónimo, el hermano de Gaston Champignon. En realidad, solo le sustituirá durante unas semanas, pero Tomi y sus amigos cuentan los minutos para que el míster vuelva: Gaston únicamente quiere jugar para ganar y este no es el espíritu del equipo…

 

 

Publicat dins de 10.General | Deixa un comentari

TENIM LLIBRES NOUS!!

A la biblioteca tenim alguns llibres nous que us poden interessar.   Els trobareu a l’estanteria de novetats!!

Si estás sobreviviendo en el colegio gracias al manual de Sara, no veas lo útiles que te van a resultar sus nuevos consejos. Y es que seguro que tus padres también piensan que el mejor regalo por unas buenas notas es un campamento de inglés… ¿Y no te podrían regalar una cuenta en Tuenti, que es más barato?

 

Tenim tres llibres nous de la col.lecció de Bat Pat!!!! Són divertidissims!!!

 

Un grup d’amics, quatre nois i una noia decideixen iniciar-pirates. S’inscriuen a l’Escola de Pirates on passaran fascinants aventures. Els mestres Pirata tenen el títol de capità i cadascun d’ells ensenya una assignatura diferent de la pirateria.

Publicat dins de 10.General | Deixa un comentari

Novetats

Altres pel.lícules noves que podreu trobar en préstec a la biblioteca:

FAST FURIOUS 8

 

TOKYO DRIFT

 

HIGH SCHOOL MUSICAL

 

MARIO BROSS

Publicat dins de 10.General | Deixa un comentari

NOVETATS

Tenim més novetats pel que fa a pel.licules, aquí teniu unes quantes:

 

UN MONSTRUO VIENE A VERME

 

BRAVE

 

EL BOLA

 

RATATOUILLE

Publicat dins de 10.General | Deixa un comentari

MÉS NOVETATS

Aquí teniu noves propostes per agafar com a novetats de pel.licules a la biblioteca:

  • MATILDA

  • EL DIARIO DE GREG

 

  • RANGO

 

  • EMPATIA

Publicat dins de 10.General | Deixa un comentari

TRAILERS D’ALGUNES NOVETATS

Ja tornem a iniciar el curs!

Com a recordatori de les noves pel.lícules que podeu trobar a la biblioteca us avancem uns quants trailers per que us animeu a demanar-les en prestec:

– LOS JUEGOS DEL HAMBRE 2: EN LLAMAS

  • ALFIE

BUSCANDO A DORY

LA LA LAND

 

Publicat dins de 10.General | Deixa un comentari

EXPOSICIÓ A LA BIBLIOTECA DE CERDANYOLA

Per celebrar el dia de la dona, a la Biblioteca de Cerdanyola podeu visitar una exposició sobre dones cultes, rebels i perilloses…

Estarà durant tot el mes de març i podreu trobar coses ben interessants sobre algunes dones desconegudes però ben valentes.

Dia de la dona

Publicat dins de 10.General | Deixa un comentari