El còmic

A l’hora de biblioteca a cicle mitjà començarem a treballar el còmic. Per conèixer millor les principals característiques d’aquest gènere literari dedicarem una sessió a mirar atentament aquesta pàgina web: http://www.xtec.es/~pribas/projecte/uscolor.htm . Desprès treballarem el còmic a través d’aquest programa superdiverit on aprendrem molt i cadascú farà el seu còmic.                                                                                                                                                                          

El Mag Pitu

Hola! Sóc el Mag Pitu la mascota de la Biblioteca Barceló i Matas.
pitus

I aquest és el meu bagul màgic dels contes.
bagul

Aquest trimestre els nens i les nenes d’educació infantil ja han començat a venir a la biblioteca a escoltar contes meravellosos.

HORA DEL CONTE :

Durant el mes d’OCTUBRE:
El dia 6 els nens i nenes de P5 van escoltar “El petit esquirol i les 40 avellanes“.
El dia 13 els de P4 van escoltar ” La castanyera bona i la castanyera dolenta“.
Els de P3, el dia 27 van sentir ” La castanyera de la muntanya“.

NOVEMBRE:El dia 3 de novembre a P5,  la Paqui, mare de l’Abril, ens va venir a explicar “Una casa a la mida” i el dia 10 la Magda, mare de la Júlia ens va explicar el conte dels tres porquets.

Les dues mares ho van fer fenomenal!!

dscf04087

dscf04134

Avui dia 1 de desembre ha vingut en Josep Maria, germà de la Laura , i ex-alumne de l’escola.    També ha explicat el conte dels Tres porquets     als nens i nenes de P3.    En Josep Maria ho ha fet molt bé i a tots ens ha agradat molt!dscf0440

VISITA A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL DE PALAFRUGELL

Durant aquest trimestre els alumnes de primer, tercer i cinquè curs hem visitat la bilbioteca pública del nostre poble, Palafrugell. Com sempre les bibliotecàries ens van rebre molt amablement i a més d’ensenyar-nos la biblioteca ens van preparar un joc molt divertit.

Per  començar ens vam convertir en pirates, i, amb un mocador al cap vam haver d’anar esbrinant unes pistes i trobar un tresor amagat a la biblioteca.  El tresor va ser un lot de llibres que ens van regalar per la nostra escola.

Agraïm aquest regal.  Ara tenim més llibres per a llegir i compartir!

¡Tus propias imágenes en una Slideshow para MySpace, Facebook, orkut o tu página web!mostrar todos los imagenes de esta slideshow

Seminari biblioteques escolars

Aquest curs algunes mestres del Baix Empordà que treballem a la biblioteca escolar participem en un seminari.  Així intercanviem les nostres experiències i agafem noves idees.Cada sessió ens trobem en una escola diferent i d’aquesta manera podem conèixer  la seva biblioteca i saber com s’organitza.