SETMANA CULTURAL 2013

Estimats pares i mares,

Ara estem fent la “Setmana cultural” i aquest curs la dediquem a conèixer la nostra ciutat : història,nous espais de la ciutat ,el nostre barri,els serveis ,els transports ,les festes tradicionals,els contes i llegendes sobre la nostra ciutat….

Estem buscant molta informació que analitzem i classifiquem per tal que ens ajudi a conèixer millor el lloc on vivim.Farem moltes activitats que podreu veure a la web de l’escola.Ah! També ens anirem de visita  : Anirem al museu de la ciutat,al centre de la ciutat i el port i al metro.

Sabeu quina és la nostra ciutat?  És BADALONA

 

Aquest article ha estat publicat en Setmana cultural. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *