Nova reunió literàrio-teatralera

Un cop més hem quedat quatre lletraferits per parlar del darrer llibre, que com recordareu és “Quatre dies de gener” de Jordi Sierra i Fabra.

gata_teulada_zinc_calentaA l’avantmatch el grup ha parlat d’obrir-se a noves disciplines…..i anirem al teatre!!
L’obra escollida és “Gata Sobre Teulada de Zinc Calenta“, que ha de vindre al Fortuny el 6 de maig, Dios mediante…
No hem decidit si llegirem abans l’obra, però segur que després anirem a pendre unes tapetes per criticar-la. Si algú es vol apuntar que faci via i ens ho comuniqui abans del dia 20 de desembre (serem els primers a comprar-ne les entrades!). Us deixo amb un trailer molt alegre de l’obra.

00000108431
Entrant en matèria, en general el llibre ha agradat, encara que ens ha semblat un pél superficial i estereotipat. Tot i descriure la vida a BCN els dies previs a l’entrada dels nacionals,l’autor no sap o no vol frapar al lector amb les expèriencies. Com bé ha dit una lletraferida

Es tracta d’una novel-leta senzilla i còmoda de llegir, de manera que si teniu poc temps, us va de primera llegir-la.

Princesa Jade 15x23.inddFinalment, després de l’exposició de noves recomanacions (Mirall Trencat, Albert Sánchez Piñol…) i alguna no-recomanació, hem quedat en llegir “La princesa de Jade” de la reusenca Coia Valls. Aquesta novel-la no només té molt bones crítiques, sinó que acaba de guanyar el prestigiós Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica. Al blog http://laprincesadejade.wordpress.com podeu trobar més informació del llibre i fins i tot un trailer. Aprofitant que l’autora és de casa, farem per convidar-la a una xerrada informal. Vindrà?
Ens trobarem per parlar-ne dilluns 7 de febrer a les 4 de la tarda a la biblioteca de la nostra escola. Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *