Inauguració de la biblioteca Sebastià Sorribas

3 …..
2 …..
1 …..
0 !!!!!

Ja podeu gaudir de la vostra nova biblioteca!

2 thoughts on “Inauguració de la biblioteca Sebastià Sorribas

 1. Montserrat Brasó

  No m’ho podia perdre! He vingut i estic molt contenta, cal felicitar a totes les persones que ho han fet possible. Ja sabeu que avui ho he pogut fer mirant des de fora i ho dic molt alt: La biblioteca fa molta patxoca! Ara ens toca gaudir-la i omplir-la de bones pràctiques. Això també ho sabrem fer. Enhorabona Escola Drassanes!

 2. slope9 Post author

  Doncs si!
  Ja han passat uns dies i jo encara vaig a saludar a l’espiadimonis quan vaig a la sala de mestres.

  Això, això! Ara falta fer-la ús i gaudir-la!
  Ja veurás quins bons moments passarem a la nostra biblio!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *