ELS REIS MAGS A L’HOSPITAL

1-20150109_114830Ara que és Nadal a tothom li agradaria estar a casa amb la família, però no tothom pot, així que, els nens ingressats esperaven amb moltes ganes i il.lusió la visita dels Reis de Badalona que després anirien a la cavalcada. Quan ja arribava l’hora es notaven els nervis a l’ambient: nens, pares i infermeres…tots estaven nerviosos. Aleshores van arribar els Reis i també l’alcalde. Primer van passar per l’aula hospitalària on estava jo i un nen petit que estava súper nerviós. Van donar-nos uns regals i ens van filmar per la televisió. Més tard van anar per les habitacions a repartir regals als nens que no podien sortir i que els esperaven amb molta il.lusió. Van repartir molts ànims.
En definitiva, va ser un dia molt especial que em va tocar viure a l’hospital però amb molta alegria. Han estat uns Nadals diferents però no pitjors.

Paula Rubio (15 anys)

Aquest article ha estat publicat en ACTIVITATS OBERTES, ENS VISITEN, NADAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *