HA VINGUT EL PARE NOEL…

Ahir va ser un dia molt especial perquè va venir el Pare Noel a la 7a planta de Pediatria. Va arribar acompanyat de la coral dels  estudiants de medicina: van cantar tres cançons  de nadal amb un piano, dos guitarres i molts estudiants amb barrets de Pare Noel.

Nosaltres estàvem allà i va ser molt divertit perquè les cançons eren molt boniques, eren nadalenques. Quan havien acabat de cantar el Pare Noel va sortir del lavabo  i va repartir regals a tots el nens i nenes. També als que no podien sortir de l’habitació. . Després del meravellós espectacle, les ajudants del Pare Noel ens van repartir un “Kit Kat” i uns caramels. Finalment ens vam fer una foto amb ells.Va ser un matí ple d’emocions!

Àlex (12a)  Nil(12a)

nadal 2014 from AH Germans Trias i Pujol on Vimeo.

Aquest article ha estat publicat en ACTIVITATS OBERTES, ENS VISITEN, General, NADAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *