MÀGIA POTÀGIA

Avui, la classe de l’hospital s’ha convertit en una aula de màgia perquè  ha vingut  el mag  Adan Xou.  Ha fet molts trucs: de conillets, de monedes, de cartes i molts d’altres.

El mag  Adan  ens demanava ajuda al públic i no ens deia mai pel nostre nom.

Sempre s’ inventava un nom diferent. Jo em dic Hatim i m’ha dit Gemit, Daniel i altres. En el Nil li deia Moto perquè deia que portava els cabells com si hagués anat en moto. També ha fet participar als pares i també s’inventava els seus noms.

Feia moltes tonteries. Jo no era capaç de trobar la majoria dels trucs  que feia. El meu pare si que creu que ha descobert algun dels trucs.  Al Nil el joc que més li ha agradat és el de les cartes voladores. Una carta signada per una mare apareixia en llocs diferents.

Resumint ha sigut molt divertit per això m’he quedat  tota l’estona de l’actuació.

Hatim  (11 anys)

Aqui unes quantes imatges del dia.

Aquest article ha estat publicat en ACTIVITATS OBERTES, General, TREBALLS A L'AULA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *