UN DIA D’EXPOSICIÓ!

Durant tot el curs hem anat fent activitats i hem construït un instrument musical amb material reciclat de l’hospital. El dimecres 28 de maig va ser el dia de l’exposició que aquest curs es titulava MÚSICA I ACCIÓ. Jo era a la meva habitació i inesperadament vaig rebre una visita de la mestra Roser Jové que em va convidar a muntar l’exposició. Aquell dia vam sortir de la 7ª planta de Pediatria on estem sempre i vam baixar acompanyats de pares i altres companys d’aquí a la planta baixa de l’hospital.
Va ser molt divertit muntar l’exposició l’instrument era impressionant perquè estava molt ben fet i devia hagut ser un treball molt dur, però el resultat molt bo.
Si entreu pel hall principal veureu l’obra d’art i tirant cap al passadís veureu que no hi ha quadres com sempre, tenim exposats treballs del nens/es, nois/es que han passat per l’aula hospitalària. Serà molt divertit ja ho veureu! Ara només el podreu veure però si   voleu escoltar com sona aqui teniu un petit muntatge

Hem deixat una llibreta per a què pogueu escriure el que us ha semblat la nostra exposició. Animeu-vos a deixar la vostra opinió.

Paula Pérez (12 anys).

 
can ruti_enginy musical.mp4

Aquest article ha estat publicat en ACTIVITATS OBERTES, General, LA MÚSICA, TALLERS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *