MÚSICA I ACCIÓ

Ja fa temps que ens bull pel cap la idea de crear un instrument aprofitant el material que ens podem trobar per l’Hospital i que ja no fa servei (rodes de cadira de rodes, pals de sèrum, “gorros de vomitar”, xeringues… Com que una imatge val més que mil paraules mireu aquest video i veureu com es va iniciar aquest projecte. Nosaltres hem pensat molt i, amb enginy i l’ajuda d’en Pepe i l’Eva hem aconseguit aquest fabulós instrument. Ens ho hem passat molt bé!!

DES DE DIMECRES 28 DE MAIG FINS EL 27 DE JUNY ESTARÀ EXPOSAT JUNTAMENT AMB UNA MOSTRA DEL TREBALL FET DURANT AQUEST CURS RELACONAT AMB LA MÚSICA AL HALL PRINCIPAL DE L’HOSPITAL I AL PASSADÍS D’EXPOSICIONS.

Esperem que us agradi.

Roser “laprofe”

Aquest article ha estat publicat en ACTIVITATS OBERTES, General, LA MÚSICA, TALLERS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a MÚSICA I ACCIÓ

  1. Aurora diu:

    És fantàstic aquest instrument musical, no podia ser d’altra manera amb aquest grup de gent i amb l’Eva, que cada curs ve i ens sorprèn amb la seva innacabable imaginació!

    Per als nens i nenes… i grans, una empenta a la creativitat.

    Aurora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *