BARREJA DE CONTINENTS

El dimecres passat l’escola de l’hospital de Can Ruti va obrir les portes per fer un taller de plàstica amb els pares i les mares dels nens ingressats. Va ser molt divertit perquè dibuixàvem amb uns pals xinesos i amb pintura, fent punts i la meva mare em va ajudar. Aquests quadres imitaven l’art aborigen típic d’Oceania. L’autora Nampijimpa és la que ens ha inspirat fent aquests quadres.

També vam crear una guitarra de cartró perquè és un instrument típic d’Europa.

El pare d’en Jeremy va polir una fusta, també va clavar els voltants de la fusta i ho va pintar de color blanc. Això serà la base del joc Air Hockey d’Amèrica del nord.

 Marta (12 anys)

3 thoughts on “BARREJA DE CONTINENTS

 1. Manel

  Jo hi vaig ser al taller de què parla la Marta…però no viag tenir temps de treballar amb l’Art Aborígen….i les altres coses que es feien.I també vaig veure com es feia la guitarra amb trossets de cartró junts i pintats… També vaig conèixer el Jeremy i el seu pare fent de “fuster” per poder fer el joc “Air…”
  Ja espero el proper dimecres…a veure què farem tots plegats.
  Fins aviat

  Manel – Voluntari

 2. Classe de 6èB de l'escola Les Fonts

  Hola Marta!!
  Som els teus companys de Les Fonts. Hem estat mirant les fotos d’aquestes activitats tan xules… Ens podràs ensenyar el teu quadre aborígen? Segur que et va quedar molt bé!

  El muntatge de les fotos també ens ha agradat molt i l’Óscar diu que la música és molt maca!! (ja li diràs quina música és…).

  Una abraçada ben forta des d’Argentona de part de tots nosaltres.

 3. marta

  Hola classe de 6é B.
  Sóc la marta ja he vist el vostre comentari i la música no la vaig tria jo però
  sí el muntatge de les fotos.
  Bueno un petó la marta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *