Joan Miró

 

Passejant pel món, hem arribat a Europa, i hem escollit a en Joan Miró com a un dels exponents artístics a Catalunya. Portem temps treballant-hi, coneixent-lo a ell i la seva obra. Avui dia 2 de febrer hem intentant resumir en un GLOG el que hem après d’ell.  Per cert, veureu  que no hi ha ni un accent en tot el GLOG… el programa no ho permet.

Si cliqueu a la següent imatge, la del GLOG, hi podreu accedir directament.

Marta i Tània

mural-miro

4 thoughts on “Joan Miró

 1. Carmen Cortés

  Hola!! Sóc la Carmen Cortés. Ja havia deixat abans algun comentari en anteriors entrades. Moltes felicitats pel vostre bloc!! Feu uns treballs maquíssims!!
  I aquests glogsters…massa!!
  Una abraçada

 2. Laia B.

  Moltes felicitats a les mestres i als alumnes per aquesta gran iniciativa!

  Una fan de la vostra aula que treballa al Centre corporatiu

  Laia

 3. Cristina

  Hola sóc la Cristina. Ja he vist el vídeo amb el mural d’en Joan Miró. M’ha agradat moltíssim el mural i veure com vau començar a dibuixar-ho. També m’ha agradat veure un altre cop els amics que em vaig fer allà. Em vaig fer també molt amiga de vosaltres, les professores, i m’ho vaig passar molt bé fent el mural amb les boletes.

  Petonets i gràcies per deixar-me l’ordinador, i perquè em va agradar molt estar amb vosaltres, que m’ho vaig passar genial!

  Cristina Casado Esteras

 4. Berta Allo

  En l’entrada anterior no m’havia presentat. Sóc la Berta professora dels salesians de rocafort. Conec la Marta des de fa temps i m’agrada seguir el seu treball.
  L’entrada de J. Miró mereix els mateixos aplaudiments que la de la pau.
  Una abraçada
  Berta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *