Una agradable sorpresa

Hola bon dia,

Ahir dimecres 20 de gener, vam tenir una agradable sorpresa. Va venir a la nostra aula hospitalària la Mati, una gran artista a  qui li agrada molt pintar. Conjuntament amb la Marta i la Roser ens van proposar una feina.

La feina consistia en fer dibuixos amb guixos de colors,agafant de model  diversos paisatges del món. Una activitat molt relaxada en la que hi van poder  assistir tant  els nens ingressats com els pares. Sense cap excepció, la Marta i la Roser la van acceptar, ja que confiaven en ella, i sabien que aquesta activitat tindria molt d’èxit. I és cert, va tenir moltíssim d’èxit, vam passar una bona estona, molt relaxada i amb música de fons. La Mati ens va ajudar en les dificultats que teníem i gràcies a ella van sortir uns dibuixos molt bonics, plens d’ingeni i d’imaginació.

 Esperem que torni dintre de poc, i  així passar una estona tant agradable com la d’avui.

 Ander Navas, 15 anys.

One thought on “Una agradable sorpresa

  1. Cristina

    Soy Cristina y tengo 5 años. Ha sido muy divertido estar en el cole del hospital. Lo que más me ha gustado ha sido hacer el dibujo del caleidoscopio. Gracias por haberme dejado ir al cole del hospital. ¡¡¡Un beso y un abrazo!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *