LA NIÑA AMARILLA El libro de relatos suicidas desde el amor.

l

LA NIÑA AMARILLA

VERGARA – 9788418045806

Resumen de LA NIÑA AMARILLA

El llibre de relats suïcides des de l’amor

«És important que parlem del suïcidi des de l’amor. I el regal més gran per als que el coneixem de prop seria saber que s’han llegit les nostres històries i han ajudat persones que es trobaven en una situació similar.»

EDURNE PASABAN

Cada capítol de La nena groga és un relat real en primera persona que intenta portar llum i amor a la conducta suïcida en l’adolescència i la joventut. La periodista María de Quesada relata la seva experiència, la d’un intent de suïcidi el 1995, i dóna veu a una vintena d’històries ocultes després del tabú i l’estigma que envolten aquesta realitat a Espanya i al món. L’objectiu d’aquest llibre és posar-nos al lloc de qui pateix fins al punt de voler deixar de viure, parlar sobre el suïcidi com un problema social i de salut pública que sí que existeix i acompanyar les persones en un moment vital vulnerable, per animar-les que demanin ajuda avui i ara. Parlar del suïcidi salva vides perquè és el primer pas per prevenir-ho. Mentre escrivia aquestes pàgines, Maria va crear l’associació: La niña amarilla

 

la-nena-groga-el-llibre-de-relats-suïcides-l-annas-archive-libgenrs-nf-3413994-11-13

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *