EL PRODUCTE NO NEWTONIÀ

img_20161110_113830-redimensionadaEl primer que hem de fer es posar una bona quantitat de «maicena» dins d’un bol o recipient. A continuació anirem afegint aigua a poc a poc i remenant la barreja fin que quedi la textura desitjada. Podrem remoure-la amb una cullera o amb les mans.
Per comprovar que hem aconseguit la textura idònia, tan sols hem de donar un cop sec i observarem que la barreja es manté sòlida, però en canvi si introduïm la mà suaument la barreja actuarà com un líquid. A partir d’ara podem jugar a modelar ràpidament una bola per que no es desfaci i comprovar com al parar la substància es desfà entre els dits. També podem jugar a a fer cops de puny (sense passar-se) o a aplicar molta pressió sobre ella de qualsevol altra manera.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *