A 2n, experimentem amb el cos.

El tema que hem estat treballant els nens i nenes de 2n a l’àrea de Coneixement del Medi ha estat “El meu cos”. Per poder conèixer millor com funciona el nostre cos hem realitzat tres experiments. El primer experiment ens ha servit per adonar-nos de la importància de les articulacions i hem pogut comprovar que no podríem fer un munt d’activitats quotidianes sense elles. Al segon experiment hem reproduït amb una ampolla i uns materials molt senzills el funcionament del sistema respiratori. Per últim, hem pogut escoltar amb un estetoscopi com de fort bategava el nostre cor. Hem après un munt!!!

SEGONSEGON1SEGON2  SEGON3 SEGON4SEGON5

Aquest article ha estat publicat en Cicle Inicial, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *