PROJECTE APQUA: ANALITZEM EL PH DELS ALIMENTS

petitIMG_6135 (640x480) (2)petitIMG_6155 (640x480)petitIMG_6151 (640x480)

 

 

 

 

 

 

petitIMG_6149 (640x480)Els alumnes de cicle superior hem analitzat el PH de dos additius alimentaris que es fan servir actualment: l’àcid cítric i el bicarbonat de sodi. Tantmateix hem analitzat el PH d’hortallisses de l’hort (llimona, tomaca, cogombre, enciam i pebrot) per comprovar quins additius naturals podien fer servir a l’edat mitjana els nostres avantpassats, en substitució dels actuals additius químics. També hem experimentat amb posibles reaccions de neutralització (àcid + bàsic).

Aquest article ha estat publicat en Bloc de l'escola, Cicle Superior, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *