EL RIU FRANCOLÍ “UN RIU ENCARA VIU”

Durant les dues primeres setmanes de març hem tingut a la nostra escola la exposició “El riu Francolí, un riu encara viu” per tal de donar a conèixer la cara oculta d’aquest petit riu, tan proper a nosaltres. El més important ha estat prendre consciència de la importància de la seva conservació i dels problemes que el deterioren.
Paral·lelament hem fet xerrades al cicle mitjà i superior per tal d’  informar de la fauna i la flora al llarg del seu curs, des del seu naixement a la “Cova de la Font Major” fins a la seva desembocadura a Tarragona.

Com a coordinadora de l’aula de ciències, vull agrair a  Mediterrània i la fundació Mare Terra per la gran tasca d’educació ambiental que duen a terme a les escoles. Aquesta organització lluita per defensar un riu que és el  nostre, el de tothom, i treballa per aturar aquells que el malmeten. Gràcies també a la Maria per les seves xerrades i el seu compromís, per intentar apropar el riu als nostres alumnes. Per últim agrair el llibre que ens heu regalat :”El Francolí un corrent de vida” de l’autor Txiqui López Campos , ple d’imatges espectaculars i  contagioses, que  reflexa  l’amor i la passió per la natura.

Pagina web dedicada en exclusivitat aquest riu: http://www.riufrancoli.org

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a EL RIU FRANCOLÍ “UN RIU ENCARA VIU”

  1. Txiqui diu:

    Gracias a vosotros por facilitar la divulgación de los valores naturales de nuestro río. Unabrazo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *