Les emocions a l’aula d’acollida

poma-1111Tots els continguts que s’aprenen a l’escola tenen una part emocional, però en la realitat de cada dia en l’àmbit escolar, al professor li resulta molt costós trobar continguts de tipus actitudinal per treballar a l’aula de forma planificada i conscient. Però, a més a més, s’ha de reconèixer que la intel·ligència logicomatemàtica, o bé la intel·ligència lingüística, han estat més valorades i desenvolupades tradicionalment a la nostra escola, encara que actualment hem de dirigir l’educació cap a on es dirigeix la nostra societat, intentant donar formació cap a les habilitats de la intel·ligència emocional que són tan necessàries en aquest nou segle.

Us proposo de fer aquesta WebQuest sobre les emocions a l’aula d’acollida: “El podcast de les nostres emocions”

Un podcast és una creació d’un arxiu de so (format mp3) o de vídeo (vídeocast) on es pot parlar de diferents temes, en aquest cas es parlarà de les emocions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *