Les vacances d’en CARLOS

LES MEVES VACANCES
JO a les meves vacances he fet moltes coses :
He anat a la platja de la BARCELONETA , hi havia una fira a la platja . Vaig pujar a una atracció que es deia cotxe de xoc i vaig pujar amb la meva mare a conduir un cotxe de xoc.
Després he anat a CARDEDEU a una granja on venien llet de vaca i vam comprar la llet , i també vaig veure nadons de vaca i eren molt bonics i els vaig acaronar.
A la platja de la BARCELONETA volia nedar al mar però la meva mare em va dir que no perquè hi havia moltes onades però si que em vaig aproximar al mar i feia molt de fred i després vaig jugar amb la sorra i he fet un forat molt profund , després amb les meves amigues de la meva mare van caminar a la vora del mar i jo he collit moltes petxines i me les vaig guardar a la meva motxilla.

One thought on “Les vacances d’en CARLOS

  1. Mar Post author

    QUE GUAY CARLOS ESTA MOLT BE UN DIA ETBEURE A LA PLATJA ADEU CARLO ET FELISITO ESTA MOLT BE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *