SORTIDA A MONTSERRAT

El dimecres 27 de maig els alumnes  de 3r 4t 5è  i 6è vam anar a Montserrat. Quan vam arribar vam pujar en un funicular. Quan vam  arribar a dalt del tot vam menjar l’entrepà i ens van separat per grups de 3r, 4t, 5è  i 6è . Quan vam anar el professor  ens va indicar que a dalt de les roques  hi havia  tres senyors que escalaven.  Després el monitor ens va dir que  si teniem sort veuríem una  cabra  salvatge. Després vam baixar una pendent i va passar  que una  nena es  va  caure al terra. Vam baixar i el monitor  ens va donar  un llibre per respondre unes preguntes d’unes fulles. Vam arribar  a l’església de la Moreneta, vam entrar a l’església a fer una oració. Quan vam sortir alguns de 5è o 6è van comprar una espelma. Ho vam passar molt  bé.

 

Cristian i Keyla

 

 

 

Cloenda de Voltem Pel Món

Avui dia 13 de maig del 2010 hem anat a les Cotxeres de Sants. Quan hem arribat a les Cotxeres hi havia la festa de Voltem pel món, hem entrat, ens hem assegut i ha aparegut un mag, i va fer uns trucs de màgia i ens va sorprendre .

Després van sortir totes les escoles a l’escenari perquè el mag  ens cridava per  donar-nos el diploma , unes samarretes i uns llibres. Després havíem d’anar a un mapa per posar gomets als nostres païssos de procedència .

El mag mentres feia trucs va preguntar si hi  havia una nena   de l’ India. Quan va sortir la nena el mag li va dir que agafés l’ espelma i que la posés a la taula, quan la nena va  posar l’espelma  a la taula el mag  va agafar el mantell de la taula . La taula va començar a volar, i el mag amb la taula va començar a ballar , després va fer altres coses.

Finalment la festa de Voltem pel món va acabar molt bé.

Ens ho vam  passar molt bé.

La Índia

La Manpreet ha estat a la Índia durant uns dies. Ens ha portat les fotografies que ha fet i ens ha explicat moltes coses.

Estem fent un treball sobre la Índia.

Aquí tenim el primer treball!!!! Aquest és d’en Carlos i en Raul.

[scribd id=30981657 key=key-1p6gvomspcspbx7r58hf mode=list]

Nois! Aviat us el retornaré corregit!!!

La papallona

LA  PAPALLONA

A la Primavera la sang altera,per que tens molta felicitat i alegria.

A la Primavera surt la papallona volant per tot arreu amb molta alegria.

Quan veus una papallona en soletat,sents la soletat que te la papallona en el teu cor.

                                                                                        Gabriela

TREBALL SOBRE LA ÍNDIA

Aquí teniu la feina que farem a partir del viatge de la Manpreet.

A la vostra carpeta trobareu el .doc on haureu de contestar les preguntes. feu-ho directament.

[scribd id=30515292 key=key-1ti5lzdv6r7feat9fm35 mode=list]