SORTIDA A MONTSERRAT

El dimecres 27 de maig els alumnes  de 3r 4t 5è  i 6è vam anar a Montserrat. Quan vam arribar vam pujar en un funicular. Quan vam  arribar a dalt del tot vam menjar l’entrepà i ens van separat per grups de 3r, 4t, 5è  i 6è . Quan vam anar el professor  ens va indicar que a dalt de les roques  hi havia  tres senyors que escalaven.  Després el monitor ens va dir que  si teniem sort veuríem una  cabra  salvatge. Després vam baixar una pendent i va passar  que una  nena es  va  caure al terra. Vam baixar i el monitor  ens va donar  un llibre per respondre unes preguntes d’unes fulles. Vam arribar  a l’església de la Moreneta, vam entrar a l’església a fer una oració. Quan vam sortir alguns de 5è o 6è van comprar una espelma. Ho vam passar molt  bé.

 

Cristian i Keyla

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *