Cloenda de Voltem Pel Món

Avui dia 13 de maig del 2010 hem anat a les Cotxeres de Sants. Quan hem arribat a les Cotxeres hi havia la festa de Voltem pel món, hem entrat, ens hem assegut i ha aparegut un mag, i va fer uns trucs de màgia i ens va sorprendre .

Després van sortir totes les escoles a l’escenari perquè el mag  ens cridava per  donar-nos el diploma , unes samarretes i uns llibres. Després havíem d’anar a un mapa per posar gomets als nostres païssos de procedència .

El mag mentres feia trucs va preguntar si hi  havia una nena   de l’ India. Quan va sortir la nena el mag li va dir que agafés l’ espelma i que la posés a la taula, quan la nena va  posar l’espelma  a la taula el mag  va agafar el mantell de la taula . La taula va començar a volar, i el mag amb la taula va començar a ballar , després va fer altres coses.

Finalment la festa de Voltem pel món va acabar molt bé.

Ens ho vam  passar molt bé.

6 thoughts on “Cloenda de Voltem Pel Món

  1. Booker35Queen

    I had got a dream to make my own firm, however I did not have enough amount of money to do that. Thank God my dude recommended to take the mortgage loans. Therefore I used the college loan and made real my old dream.

  2. Angeles

    It’s cool to see that it’s still around. About 5 years ago an old firend of mine said he was buying up Nerf guns and selling them individually, never knew if he really did this and if it was succesful though.I’m just holding out for a big waterfight that’s supposedly being organised overhere. They want to have it Guinness book of records-big.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *