02.- Aprens en família i en colla.-

Aprens en família i aprens en la teva colla.

Ara pots aprendre en oci creatiu i en diversió cooperativa tenim el joc el Cooppel que també es pot jugar com a esport de coèlit.

 

Al jugar al Cooppel contribueixes millorant amb el mateix esforç les teves capacitats de:

-Domini mental creatiu en l’imaginari personal i col.lectiu en comunicar, ensenyar a l’altra i en fer apostes d’ajuda als demés. (joc mentalista i d’autoritat intel.lectual de sobirania solidària).

– Agilitat en la resposta del que ja saps en situació de dinàmica de rols sobre nuclis competencials bàsics de continguts i tasques. Això dona sentit a recordar el que sabem per a poder jugar a més d’aplicar-lo en les nostres vides de cada dia. En el Cooppel aquesta agilitat la denominem Agilitat +ADN.

– Implicació corporal i física abans, durant i després del joc Cooppel. Per això també es pot dir que és un esport mental.

A jugar al Cooppel es pot aprendre:

En família amb els teus pares (pare/mare), germans, altres

En colla amb la teu grup de companys i companyes.

Per això diem que jugar al Cooppel quan ensenyes aprens el doble i quan cooperes aprens el triple. Aprens tant que és més fàcil, més motivador i dura més els aprenentatges.

Per aprendre a jugar al Cooppel tens que posar-te en contacte en un Punt Informatiu Cooppel (P.I.C.) o en un espai OASIS o bé a la mateixa Federació de Cooppel Escriu a info@cooperis.cat.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *