Fira del disc 2008

Avui s’ha inaugurat la VII fira internacional del disc a Barcelona. És una fira on es pot trobar moltes paradetes amb discos per comprar, tant de vinil -com aquells que us vaig ensenyar de The Beatles- com cds. Jo cada any vaig a buscar-hi alguna raresa en vinil. El que és curiós és que el programa de la fira de l’any passat va fer servir imatges de l a pel·lícula “Yellow Submarine”, quina casualitat, oi? A veure si n’aconsegueixo un per l’escola. Una abraçada a tots i passeu una bona castanyada.

De Yellow submarine

One thought on “Fira del disc 2008

 1. anonim

  Holaa!!
  ueno pos re numes dir q sta mub
  aqesta web i q res q tinc un profe
  d’angles mol uaii..!!

  no tinc tempss!
  adeuu

  esther 6c

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *