La classe de les llengües maternes

Hola, famílies,

El passat 16 de març de 2023, els alumnes de l’Aula d’Acollida de cinquè vam fer una classe sobre les llengües maternes als nostres companys i companyes. Primer de tot ens vam presentar i vam explicar què són les llengües maternes. En un primer moment ho vam fer en les nostres llengües maternes, que són l’àrab/darijà i l’urdú, i més tard ho vam explicar en català. Ho vam fer perquè els nostres companys empatitzessin en com ens vam sentir nosaltres el primer dia que vam arribar a la classe. En acabat, vam fer dues activitats: una sopa de lletres i un Kahoot sobre les llengües maternes. Finalment, ens vam acomiadar i els nostres companys i companyes ens van dir que els va agradar molt i que ho voldrien tornar a repetir.

Per part nostra, en un principi estàvem molt nervioses, però després ens vam animar molt, ens ho vam passar molt bé i ens va encantar ser mestres per un dia.

Adeu, famílies, esperem que us hagi agradat la nostra experiència!

P.D: Us deixem una fotografia de quan vam fer de mestres.

Israe, Nabikha i Rim.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *