Consell d’Infants de Mataró

Aquest any tenim la sort que la nostra companya Ivet forma part del Consell d’Infants de Mataró, l’espai de participació que dona veu a la infància i valora la seva opinió i mirada sobre molts aspectes de la ciutat.

Al llarg de les sessions, una cada mes, els consellers i conselleres participen en diferents activitats i dinàmiques que aborden la temàtica escollida aquest any: les desigualtats de gènere, així com la no discriminació, la inclusió social i la diversitat funcional.

Agraïm molt la tasca dels nostres consellers i conselleres.

Us mostrem una imatge de la sessió que s’ha dut a terme aquest mes de febrer, juntament amb la seva acta corresponent.

sessio-3-consell-infants-febrer-2022

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *