TALLER PEL CONSUM RESPONSABLE DE JOGUINES

Els alumnes de 5è han participat en un taller de consum responsable de joguines organitzat per l’oficina d’atenció al consumidor de l’Ajuntament de Mataró. A partir d’una activitat de grup, s’han treballat diferents aspectes per adquirir una actitud crítica i responsable com a consumidors. Ha estat interessant per les diferents reaccions que ha anat provocant l’activitat i per la manera com cada alumne ho manifestava. A partir d’aquí començarem el projecte de Re-nova les teves joguines.

Taller de joguines on PhotoPeach

Taller de joguines on PhotoPeach

Aquest article ha estat publicat en CINQUÈ, COLÒNIES 6è, General, SISÈ. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *