Sortida al Parlament i al Parc de la Ciutadella

Dimarts els nens i nenes de 5è visitàvem el Parlament i el Parc de la Ciutadella. Tot gaudint d’una visita guiada, vam asseure’ns als escons dels diputats i diputades mentre ens explicaven el funcionament de la institució. Per acabar vam veure les diferents sales de l’edifici i alguns polítics que passaven per allà… En sortir i amb el petit dossier que ens acabaven de donar vam dibuixar la façana del Parlament i el petit estany que hi ha al davant. Continuant amb les activitats vam donar un tomb pel parc, visitant l’hivernacle i els diferents equipaments fins l’hora de dinar.

El Parc de la Ciutadella on PhotoPeach

El Parc de la Ciutadella 1 on PhotoPeach

Aquest article ha estat publicat en CINQUÈ, COLÒNIES 6è, General, SISÈ. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *