Festa de la Castanyada a 2n

El dia de la Castanyada tots els nens i nenes de 2n ens ho vam passar genial. Ja des del matí vam amagar els bolets fets amb fang per diferents indrets del pati gran. Va ser tota una aventura! Una estona més tard vam estar menjant les castanyes i vam veure a la Sra Castanyera que ja havia baixat de la muntanya per estar tot el dia amb nosaltres. Fins i tot alguns de nosaltres vam coincidir amb els nostres germans. A la tarda, esperàvem ansiosament el nostre torn per poder ensenyar als pares, mares, germans, avis… la dansa treballada des de ja feia uns quants dies.

Com cada any, el dia de la Castanyada és un dia especial!!!

[youtube]http://youtu.be/Yq2wg3jRhLM[/youtube]

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *