Sortida a la policia 2n

El passat mes d’octubre els nens i nenes de 2n van  fer la seva primera sortida al carrer i  va estar relacionada amb l’Educació Viària. Primer van anar a l’edifici de la Policia i allà els van explicar situacions per ajudar-los a ser millors vianants, si cal. Més tard, i ja fora de l’edifici, va arribar la prova de foc: creuar ells “solets” per passos de vianants aplicant així totes les normes de seguretat que ha de complir tot bon vianant.

Felicitats a tots i a totes perquè van superar la prova amb… EXCEL·LENT i van arribar a casa ben contents amb els seus “Carnet del bon vianant”!!!

[youtube]http://youtu.be/EqNlLKi5RWo[/youtube]

One thought on “Sortida a la policia 2n

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *