Sortida a St Simó i Riera 2n

El dia 28 d’octubre és St. Simó i com cada any els nens i nenes de 2n el celebrem. Vam visitar l’ermita per dins, allà ens esperàvem els gegants i els nanets, vam obsevar la forma de vaixell que té el sostre, la coca…i els dibuixos tan “xulos” que estaven penjats al suro de l’ermita. Per fora havíem de parar atenció als dibuixos que adornen la façana principal. Després, vam recollir els nostres sabres en una de les paradetes que acompanyaven a l’ermita en un dia tan senyalat. Ens els vam menjar i estàvem boníssims.

L’altra activitat del dia va ser la de passejar per un tram de la Riera de St. Simó. Vam aprendre moltes coses interessants que no sabíem i vam viure una aventurera experiència, observant amb les lupes els minerals de les roques de la riera, els animals que habiten allà i les plantes que anàvem trobant pel camí.

També vam tenir temps de jugar en alguns parcs de la zona, tot el que vam voler. Ens ho vam passar genial!!! I sinó… mireu, mireu!!!!

[youtube]http://youtu.be/L1emIE_X4r8[/youtube]

I, a més us deixem un vídeo mentre dinàvem!!!

[youtube]http://youtu.be/ot37SLsmgmM[/youtube]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *