Reunió nous alumnes P3 i documentació per fer-se soci de l’AMPA al curs 2015-2016

Benvolgudes famílies,

El passat dilluns dia 29 de juny va tenir lloc la reunió de benvinguda a les famílies amb nens i nenes que entren el curs vinent 2015-2016 a l’Escola.

Com altres anys, l’equip directiu va explicar breument el Projecte Educatiu del Centre (PEC). Aprofitem per recordar-vos que sempre que vulgueu el teniu disponible per la seva consulta a l’entrada de l’Escola.

A continuació les representats de l’AMPA varem exposar les seves funcions i varem animar a totes les famílies a formar-ne part.

A aquestes noves famílies ja els hi vam dir, però els volem insistir que estem a la seva disposició per qualsevol consulta que puguin tenir sobre el funcionament de l’AMPA i de tot allò que gestionem des de aquí (menjador, acollida matinal, anglès, fútbol, handbol, etc)

Per la resta de famílies us adjuntem el document per tal de donar-vos d’alta aquest proper curs. I per suposat, també sabeu que estem a la vostra disposició pel que necessiteu!

Com a novetat, aquest any totes aquelles que us feu sòcies tindreu com a regal una motxilla pels vostres filles i filles (una per cada nen o nena escolaritzat el curs vinent)!!!

Us animem a participar i formar part de l’AMPA!

 

Alta-Socis-AMPA-2015-2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *