Es jubila la Pilar de l’Aula d’Acollida

Avui a l’escola hem fet una petita festa per acomiadar el curs que s’acaba i als companys de 6è que marxen a l’Institut. Però, a més a més, també hem celebrat la jubilació de la professora Pilar. Els nens i nenes dels diferents cursos li han preparat un obsequi. Alguns inclús li han ballat i cantat i una família li ha fet un detall personalitzat.
També l’AMPA, l’escola i els companys mestres li hem fet diversos regals perquè no ens oblidi i, sobretot, per agrair-li tota la tasca que ha desenvolupat a l’escola.

I, com era una  festa, per acabar hem ballat tots, menjat un gelat i els nens de 6è han fet un partit de bàsquet contra els profes. Però, encara queda més, perquè demà ens anem, tota l’escola, de sortida de fi de curs a Can Ramió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *