Els grans de 6è i els petits de P3 comparteixen Taller de Plàstica

El passat dilluns dia 3 la classe de 6è de primària i la classe de P3 , els cargols, van fer conjuntament un taller de ” collarets de fang”.

El taller consistia en fer un collaret de boletes de fang. Cada alumne de 6è va apadrinar un nen o nena de P3, d’aquesta manera els i les grans de l’escola ajudaven els més petits i petites.

El taller va començar amb la lectura d’un text sobre com treballar el fang que  el mestre Ramon va escriure fa uns quants anys pels actuals  alumnes de 6è quan feien primer. El va llegir la Tamara i a tots els hi va fer molta il·lusió recordar-lo.

Els cargolets escoltaven amb molta atenció.

Seguidament vam repartir un trosset de fang i un fil de colors. Cada cargolet es va posar a treballar amb l’ajut del seu padrí o padrina.

L’activitat va anar molt i molt bé, els va agradar tant que fins i tot els més grans volien fer-se el seu propi collaret…

Els nois i noies de 6è se sentien molt responsables i els nens i nenes de P3 estaven molt contents de tenir un company o una companya més gran col·laborant amb ells.

Ens adonem de la importància que tenen aquests tallers interetapa per treballar tant la pròpia competència de l’ àrea de plàstica, la competència  artística , com  la  competència  comunicativa i la competència social i ciutadana.  Incidint en aspectes com la responsabilitat, la comunicació entre grans i petits, i la pertinença a l’escola.

3 thoughts on “Els grans de 6è i els petits de P3 comparteixen Taller de Plàstica

  1. Alcira

    Todos los niños hicieron un hermoso trabajo. A mi me encanta el collar que hizo mi hijo Maurits y a su hermanita también.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *